文献
J-GLOBAL ID:200902110381374647
整理番号:93A0898984
パン用小麦における小麦粉の性状の生化学的根拠 I 高分子蛋白質の量と分子量分布の変異の影響
Biochemical Basis of Flour Properties in Bread Wheats. I. Effects of Variation in the Quantity and Size Distribution of Polymeric Protein.
著者 (3件):
GUPTA R B
(CSIRO Division of Plant Industry, N.S.W., AUS)
,
KHAN K
(North Dakota State Univ., North Dakota, USA)
,
MACRITCHIE F
(CSIRO Division of Plant Industry, N.S.W., AUS)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
18
号:
1
ページ:
23-41
発行年:
1993年07月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)