文献
J-GLOBAL ID:200902110471739156
整理番号:97A0418758
タマネギ(Allium cepa)中のフラボノールグルコシドの量と組成における貯蔵と家庭内加工の影響
Effect of Storage and Domestic Processing on the Content and Composition of Flavonol Glucosides in Onion (Allium cepa).
著者 (3件):
PRICE K R
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
,
BACON J R
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
,
RHODES M J C
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
45
号:
3
ページ:
938-942
発行年:
1997年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)