文献
J-GLOBAL ID:200902113178352548
整理番号:99A0079494
窒素利用の点から見た,卵黄蛋白質水解物と大豆蛋白質水解物の比較
Comparison of egg-yolk protein hydrolysate and soyabean protein hydrolysate in terms of nitrogen utilization.
著者 (7件):
GUTIERREZ M A
(Taiyo Kagaku Co. Ltd., Mie, JPN)
,
MITSUYA T
(Taiyo Kagaku Co. Ltd., Mie, JPN)
,
HATTA H
(Taiyo Kagaku Co. Ltd., Mie, JPN)
,
KOKETSU M
(Fac. Engineering, Gifu, JPN)
,
KOBAYASHI R
(Taiyo Kagaku Co. Ltd., Mie, JPN)
,
JUNEJA L R
(Taiyo Kagaku Co. Ltd., Mie, JPN)
,
KIM M
(Taiyo Kagaku Co. Ltd., Mie, JPN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
80
号:
5
ページ:
477-484
発行年:
1998年11月
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)