文献
J-GLOBAL ID:200902115641525433
整理番号:99A0772638
イカ塩辛熟成中の微生物による有機酸の生成
Production of Organic Acids by Bacteria during the Fermentation of Squid Shiokara.
著者 (4件):
FUJII T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
WU Y-C
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
SUZUKI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
KIMURA B
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
65
号:
4
ページ:
671-672
発行年:
1999年08月
JST資料番号:
L2029A
ISSN:
0919-9268
CODEN:
FSCIEH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)