文献
J-GLOBAL ID:200902116691969665
整理番号:02A0618655
菌類Rhizopus oryzaeによるジャガイモパルプの乳酸発酵
Lactic Acid Fermentation of Potato Pulp by the Fungus Rhizopus oryzae.
著者 (4件):
ODA Y
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
SAITO K
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
YAMAUCHI H
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
MORI M
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
資料名:
Current Microbiology
(Current Microbiology)
巻:
45
号:
1
ページ:
1-4
発行年:
2002年07月
JST資料番号:
H0506A
ISSN:
0343-8651
CODEN:
CUMIDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)