文献
J-GLOBAL ID:200902117523907120
整理番号:00A0178506
ミクロチャンネルを用いる単分散水中油滴型ミクロスフェア生成と特性の評価
Production and Characterization of Monodispersed Oil-in-Water Microspheres Using Microchannels.
著者 (8件):
KOBAYASHI I
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Ibaraki, JPN)
,
NAKAJIMA M
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Ibaraki, JPN)
,
TONG J
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Ibaraki, JPN)
,
KAWAKATSU T
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Ibaraki, JPN)
,
NABETANI H
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Ibaraki, JPN)
,
KIKUCHI Y
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Ibaraki, JPN)
,
SHOHNO A
(Science Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
SATOH K
(Science Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
5
号:
4
ページ:
350-355
発行年:
1999年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)