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文献
J-GLOBAL ID:200902118459566913   整理番号:02A0336384

醸造微生物利用による製パン試験 (第3報) 乳酸菌添加パンの遊離アミノ酸組成と日持ち,及びその摂食ラットの動脈硬化指数について

Bread making using brewing microorganisms. (Part 3). The free amino acid composition and shelf life of bread with added of lactic acid bacteria and its effect on the atherogenic index of rats.
著者 (9件):
大西博司
(タカキベーカリー)
岡田寿
(タカキベーカリー)
森治彦
(タカキベーカリー)
高木誠一
(タカキベーカリー)
中村考志
(京都府大 人間環境)
佐藤健司
(京都府大 人間環境)
大槻耕三
(京都府大 人間環境)
沢田小百合
(武庫川女大 生活環境)
田代操
(武庫川女大 生活環境)

資料名:
日本醸造協会誌  (Journal of the Brewing Society of Japan)

巻: 97  号:ページ: 219-227  発行年: 2002年03月15日 
JST資料番号: F0481A  ISSN: 0914-7314  CODEN: NJKYES  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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