文献
J-GLOBAL ID:200902118550417718
整理番号:98A0602258
シュンギク(Chrysanthemum coronarium L.)の3種のキナ酸誘導体の含量及び調理損失
Contents and Cooking Loss of Three Quinic Acid Derivatives from Garland(Chrysanthemum coronarium L.).
著者 (4件):
CHUDA Y
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
SUZUKI M
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
NAGATA T
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
TSUSHIDA T
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
4
ページ:
1437-1439
発行年:
1998年04月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)