文献
J-GLOBAL ID:200902118619216469
整理番号:99A0055513
伝統的ギリシャ風サラミの安定性と安全性 微生物生態学的研究
Stability and safety of traditional Greek salami-a microbiological ecology study.
著者 (4件):
SAMELIS J
(Agricultural Univ. Athens, Athens, GRC)
,
METAXOPOULOS J
(Agricultural Univ. Athens, Athens, GRC)
,
VLASSI M
(Vekka S.A., Korinthos, GRC)
,
PAPPA A
(Vekka S.A., Korinthos, GRC)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
44
号:
1/2
ページ:
69-82
発行年:
1998年10月20日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)