文献
J-GLOBAL ID:200902118758026232
整理番号:94A0617653
Rhizopus oryzaeによるL(+)-乳酸の生産に対する固体発酵の能力
Potential of solid state fermentation for production of L(+)-lactic acid by Rhizopus oryzae.
著者 (4件):
SOCCOL C R
(Univ. Federal do Parana, PR, BRA)
,
MARIN B
(Centre ORSTOM, Montpellier, FRA)
,
RAIMBAULT M
(Centre ORSTOM, Montpellier, FRA)
,
LEBEAULT J-M
(Univ. Technologie de Compiegne, Compiegne, FRA)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
41
号:
3
ページ:
286-290
発行年:
1994年05月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)