文献
J-GLOBAL ID:200902121240523500
整理番号:95A0152415
グリンビーンズ,ニンジン及びジャガイモの乾燥,復水,テクスチャ及び色調に及ぼす高圧及び凍結前処理の影響
High-Pressure and Freezing Pretreatment Effects on Drying, Rehydration, Texture and Color of Green Beans, Carrots and Potatoes.
著者 (3件):
ESHTIAGHI M N
(Berlin Univ. Technology, Berlin, DEU)
,
STUTE R
(CPC Europe Consumer Foods Ltd., Heilbronn, DEU)
,
KNORR D
(Berlin Univ. Technology, Berlin, DEU)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
59
号:
6
ページ:
1168-1170
発行年:
1994年11月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)