文献
J-GLOBAL ID:200902121454395720
整理番号:99A0369116
フラボノイドおよび他のフェノール化合物のアルキルペルオキシルラジカル捕捉活性 野菜の抗腫よう促進作用への意味づけ
Alkylperoxyl Radical-Scavenging Activity of Various Flavonoids and Other Phenolic Compounds: Implications for the Anti-Tumor-Promoter Effect of Vegetables.
著者 (5件):
SAWA T
(Kumamoto Univ. School of Medicine, Kumamoto, JPN)
,
NAKAO M
(Kumamoto Univ. School of Medicine, Kumamoto, JPN)
,
AKAIKE T
(Kumamoto Univ. School of Medicine, Kumamoto, JPN)
,
ONO K
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
MAEDA H
(Kumamoto Univ. School of Medicine, Kumamoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
2
ページ:
397-402
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)