文献
J-GLOBAL ID:200902121943023666
整理番号:96A0418101
イセエビとウチワエビの呈味成分
Taste Components of Japanese Spiny and Shovel-Nosed Lobsters.
著者 (7件):
SHIRAI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
HIRAKAWA Y
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
KOSHIKAWA Y
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
TORAISHI H
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
TERAYAMA M
(Miyazaki Prefectural Fisheries Experimantal Station, Miyazaki, JPN)
,
SUZUKI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
HIRANO T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
62
号:
2
ページ:
283-287
発行年:
1996年04月
JST資料番号:
L2029A
ISSN:
0919-9268
CODEN:
FSCIEH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)