文献
J-GLOBAL ID:200902122069774563
整理番号:96A0927121
Phaseolus vulgaris L.(インゲンマメ)から単離したアントシアニン色素の脂質過酸化阻害作用と活性酸素ラジカル消去効果
Inhibition of Lipid Peroxidation and the Active Oxygen Radical Scavenging Effect of Anthocyanin Pigments Isolated from Phaseolus vulgaris L.
著者 (5件):
TSUDA T
(Tokaigakuen Women’s Coll., Nagoya, JPN)
,
SHIGA K
(Sugiyama Jyogakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
OHSHIMA K
(Food Research Inst., Aichi Prefectural Government, Nagoya, JPN)
,
KAWAKISHI S
(Nagoya Univ., Nagoya, JPN)
,
OSAWA T
(Nagoya Univ., Nagoya, JPN)
資料名:
Biochemical Pharmacology
(Biochemical Pharmacology)
巻:
52
号:
7
ページ:
1033-1039
発行年:
1996年10月11日
JST資料番号:
B0128A
ISSN:
0006-2952
CODEN:
BCPCA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)