文献
J-GLOBAL ID:200902122082861149
整理番号:97A0684882
デオキシニバレノールの自然汚染に及ぼす製パン工程の影響
The effects of bakery processing on natural deoxynivalenol contamination.
著者 (5件):
NEIRA M S
(Comisi<span style=text-decoration:overline>o ́</span>n de Investigaciones Cient<span style=text-decoration:overline>i ́</span>ficas de la Provincia de Buenos Aires, Buenos Aires, ARG)
,
PACIN A M
(Comisi<span style=text-decoration:overline>o ́</span>n de Investigaciones Cient<span style=text-decoration:overline>i ́</span>ficas de la Provincia de Buenos Aires, Buenos Aires, ARG)
,
MARTINEZ E J
(Univ. Buenos Aires, Buenos Aires, ARG)
,
MOLTO G
(Univ. Buenos Aires, Buenos Aires, ARG)
,
RESNIK S L
(Comisi<span style=text-decoration:overline>o ́</span>n de Investigaciones Cient<span style=text-decoration:overline>i ́</span>ficas de la Provincia de Buenos Aires, Buenos Aires, ARG)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
37
号:
1
ページ:
21-25
発行年:
1997年06月17日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)