文献
J-GLOBAL ID:200902122098654135
整理番号:93A0276788
ヒト低密度リポ蛋白質の酸化の赤ワイン中のフェノール物質による抑制
Inhibition of oxidation of human low-density lipoprotein by phenolic substances in red wine.
著者 (5件):
FRANKEL E N
(Univ. California, CA, USA)
,
KANNER J
(Volcani Center, Bet Dagan, ISR)
,
GERMAN J B
(Univ. California, CA, USA)
,
PARKS E
(Univ. California, CA, USA)
,
KINSELLA J E
(Univ. California, CA, USA)
資料名:
Lancet
(Lancet)
巻:
341
号:
8843
ページ:
454-457
発行年:
1993年02月20日
JST資料番号:
B0673A
ISSN:
0140-6736
CODEN:
LANCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)