文献
J-GLOBAL ID:200902122225760241
整理番号:99A0806657
トマトの脱水におけるリコピンの分解と異性化
Lycopene degradation and isomerization in tomato dehydration.
著者 (5件):
SHI J
(Southern Crop Protection and Food Res. Center, Agriculture and Agri-Food Canada, Ontario, CAN)
,
LE MAGUER M
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
,
KAKUDA Y
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
,
LIPTAY A
(Greenhouse and Processing Crop Res. Center, Agriculture and Agri-Food Canada, Ontario, CAN)
,
NIEKAMP F
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
32
号:
1
ページ:
15-21
発行年:
1999年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)