文献
J-GLOBAL ID:200902122830386505
整理番号:99A0756806
トランスアミナーゼは電気的に刺激した牛肉中の遊離アミノ酸の蓄積に影響する
Transaminase Affects Accumulation of Free Amino Acids in Electrically Stimulated Beef.
著者 (5件):
SEKIKAWA M
(Obihiro Univ. Agriculture & Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
SENO K
(Obihiro Univ. Agriculture & Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
SHIMADA K
(Obihiro Univ. Agriculture & Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
FUKUSHIMA M
(Obihiro Univ. Agriculture & Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
,
MIKAMI M
(Obihiro Univ. Agriculture & Veterinary Medicine, Obihiro, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
64
号:
3
ページ:
384-386
発行年:
1999年05月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)