文献
J-GLOBAL ID:200902122842743710
整理番号:96A0805460
Saccharomyces cerevisiae, Zymomonas mobilis, Pichia stipitisおよびCandida shehataeによる,グルコースとキシロースのエタノール発酵におよぼすリグノセルロース分解産物の効果
Effects of lignocellulose degradation products on ethanol fermentations of glucose and xylose by Saccharomyces cerevisiae, Zymomonas mobilis, Pichia stipitis, and Candida shehatae.
著者 (3件):
DELGENES J P
(Inst. National de la Rech. Agronomique, Narbonne, FRA)
,
MOLETTA R
(Inst. National de la Rech. Agronomique, Narbonne, FRA)
,
NAVARRO J M
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
19
号:
3
ページ:
220-225
発行年:
1996年08月15日
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)