文献
J-GLOBAL ID:200902123564214210
整理番号:00A0691680
Capsicum annuum成熟果実の有色体中でカロテノイドの過剰蓄積を伴うキサントフィルのエステル化は構造的な過程であり,成熟指数として有用
Xanthophyll Esterification Accompanying Carotenoid Overaccumulation in Chromoplast of Capsicum annuum Ripening Fruits Is a Constitutive Process and Useful for Ripeness Index.
著者 (2件):
HORNERO-M<span style=text-decoration:overline> ́E</span>NDEZ D
(CSIC, Sevilla, ESP)
,
M<span style=text-decoration:overline> ́I</span>NGUEZ-MOSQUERA M I
(CSIC, Sevilla, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
5
ページ:
1617-1622
発行年:
2000年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)