文献
J-GLOBAL ID:200902123623474360
整理番号:02A0957992
加熱ジャガイモ製品におけるアクリルアミドの生成 前駆物質をアスパラギンにしぼったモデル実験
Formation of Acrylamide in Heated Potato Products. Model Experiments Pointing to Asparagine as Precursor.
著者 (2件):
WEISSHAAR R
(Chemisches und Veterinaeruntersuchungsamt Stuttgart, Fellbach)
,
GUTSCHE B
(Chemisches und Veterinaeruntersuchungsamt Stuttgart, Fellbach)
資料名:
Deutsche Lebensmittel-Rundschau
(Deutsche Lebensmittel-Rundschau)
巻:
98
号:
11
ページ:
397-400
発行年:
2002年11月
JST資料番号:
D0152B
ISSN:
0012-0413
CODEN:
DLRUAJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)