文献
J-GLOBAL ID:200902123972867981
整理番号:02A0022587
有精卵におけるOvalbuminのpH依存的二段階過程による熱安定化
Thermostabilization of Ovalbumin in a Developing Egg by an Alkalinity-regulated, Two-step Process.
著者 (4件):
HATTA H
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
NOMURA M
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
TAKAHASHI N
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
HIROSE M
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
65
号:
9
ページ:
2021-2027
発行年:
2001年09月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)