文献
J-GLOBAL ID:200902124575324633
整理番号:98A0670489
化学組成,消化性,蛋白質分解性及び毒性因子についての非毒性種及び毒性種Jatropha curcasの比較評価
Comparative evaluation of non-toxic and toxic varieties of Jatropha curcas for chemical composition, digestibility, protein degradability and toxic factors.
著者 (3件):
MAKKAR H P S
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
ADERIBIGBE A O
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
,
BECKER K
(Univ. Hohenheim, Stuttgart, DEU)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
62
号:
2
ページ:
207-215
発行年:
1998年06月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)