文献
J-GLOBAL ID:200902126355682779
整理番号:02A0022160
めんどり食餌用魚油は卵黄りん脂質の脂肪酸組成に影響し,n-6およびn-3必須脂肪酸を理想的比率で含む人間栄養として価値ある食料を与える。
Dietary Fish Oil for Hens Affects the Fatty Acid Composition of Egg Yolk Phospholipids and Gives a Valuable Food with an Ideal Balance of n-6 and n-3 Essential Fatty Acids for Human Nutrition.
著者 (4件):
SHIMIZU Y
(Teikyo Univ. School of Medicine, Tokyo, JPN)
,
ARAI K
(Ise Food Inc., Ibaraki, JPN)
,
ISE S
(Ise Food Inc., Ibaraki, JPN)
,
SHIMASAKI H
(Teikyo Univ. School of Medicine, Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
50
号:
10
ページ:
797-803
発行年:
2001年10月01日
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)