文献
J-GLOBAL ID:200902128201762446
整理番号:93A0331136
パン酵母のエチル-3-オキソアルカノアートのR-酵素活性の強力な阻害剤である臭化アリル
Allyl bromide, a powerful inhibitor against R-enzyme activities in Bakers’ yeast reduction of ethyl 3-oxoalkanoates.
著者 (4件):
USHIO K
(Niihama National Coll. Technology, JPN)
,
HADA J
(Niihama National Coll. Technology, JPN)
,
TANAKA Y
(Niihama National Coll. Technology, JPN)
,
EBARA K
(Niihama National Coll. Technology, JPN)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
15
号:
3
ページ:
222-228
発行年:
1993年03月
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)