文献
J-GLOBAL ID:200902129967196473
整理番号:01A0913571
トレハロースの無水II形の特性に関する赤外分光学的研究 バイオスタビライザとしてのトレハロースの作用機構との関係
Infrared spectroscopic study on the properties of the anhydrous form II of trehalose. Implications for the functional mechanism of trehalose as a biostabilizer.
著者 (5件):
AKAO K
(JASCO Corp., Tokyo, JPN)
,
OKUBO Y
(JASCO Corp., Tokyo, JPN)
,
ASAKAWA N
(Tokyo Inst. Technol., Yokohama, JPN)
,
INOUE Y
(Tokyo Inst. Technol., Yokohama, JPN)
,
SAKURAI M
(Tokyo Inst. Technol., Yokohama, JPN)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
334
号:
3
ページ:
233-241
発行年:
2001年08月30日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)