文献
J-GLOBAL ID:200902130198511806
整理番号:99A0251460
高圧で凍結解凍した絹豆腐の構造とテクスチャ品質
Structural and Textural Quality of Kinu-Tofu Frozen-then-Thawed at High-Pressure.
著者 (3件):
FUCHIGAMI M
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
TERAMOTO A
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
OGAWA N
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
63
号:
6
ページ:
1054-1057
発行年:
1998年11月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)