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文献
J-GLOBAL ID:200902131282341297   整理番号:02A0274838

アミログラム特性の糊化開始温度による水稲もち品種の餅硬化速度の評価方法と餅硬化速度からみた糊化開始温度と登熟温度

Estimation of Hardening Speed of “Mochi” of Glutinous Rice from the Gelatinization Temperature, an Amylographic Characteristic, and the Correlation of the Hardening Speed with Gelatinization Temperature and Air Temperature During the Ripening Period.
著者 (3件):
松江勇次
(福岡県農総試)
内村要介
(福岡県農総試)
佐藤大和
(福岡県農総試)

資料名:
日本作物学会紀事  (Japanese Journal of Crop Science)

巻: 71  号:ページ: 57-61  発行年: 2002年03月05日 
JST資料番号: G0811A  ISSN: 0011-1848  CODEN: NISAAJ  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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