文献
J-GLOBAL ID:200902131368685185
整理番号:02A0332745
ミニトマト成熟中におけるペクチン性多糖類の変化
Changes in Pectic Polysaccharides during the Ripening of Cherry Tomato Fruits.
著者 (4件):
INARI T
(Gifu Women’s Univ., Gifu, JPN)
,
YAMAUCHI R
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
KATO K
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
TAKEUCHI T
(Gifu Women’s Univ., Gifu, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
1
ページ:
55-58
発行年:
2002年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)