文献
J-GLOBAL ID:200902132680169301
整理番号:02A0597041
各種方法で加工した後のジャガイモ塊茎組織の電気的特性およびレオロジー特性の間の関係
Relationship between the Electrical and Rheological Properties of Potato Tuber Tissue after Various Forms of Processing.
著者 (2件):
DEJMEK P
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
MIYAWAKI O
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
66
号:
6
ページ:
1218-1223
発行年:
2002年06月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)