文献
J-GLOBAL ID:200902132974958282
整理番号:02A0152780
TNF-α生産及びHepa1c1c7細胞中のキノンレダクターゼ誘導に対するキャベツ調理法の影響
Effects of Cooking Methods of Cabbage on the Production of TNF-α and Induction of Quinone Reductase in Hapa 1c1c7 Cells.
著者 (8件):
FUKE Y
(Tokyo Metropolitan Coll., Tokyo, JPN)
,
NAGATA I
(Tokyo Metropolitan Coll., Tokyo, JPN)
,
WATANABE Y
(Tokyo Metropolitan Coll., Tokyo, JPN)
,
FURUKAWA T
(Tokyo Metropolitan Coll., Tokyo, JPN)
,
TAKASAKI S
(Tokyo Metropolitan Coll., Tokyo, JPN)
,
NANAYAMA M
(Tokyo Metropolitan Coll., Tokyo, JPN)
,
MATSUOKA H
(Tokyo Metropolitan Coll., Tokyo, JPN)
,
UEDA H
(Teikyo Univ., Kanagawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
7
号:
4
ページ:
311-314
発行年:
2001年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)