文献
J-GLOBAL ID:200902133864451715
整理番号:02A0362525
カカオ溶液からのプロアントシアニジングリコシド及び関連多価フェノールとそれらの酸化防止効果
Proanthocyanidin glycosides and related polyphenols from cacao liquor and their antioxidant effects.
著者 (7件):
HATANO T
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
MIYATAKE H
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
NATSUME M
(Meiji Seika Kaisha Ltd., JPN)
,
OSAKABE N
(Meiji Seika Kaisha Ltd., JPN)
,
TAKIZAWA T
(Meiji Seika Kaisha Ltd., JPN)
,
ITO H
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
YOSHIDA T
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
資料名:
Phytochemistry
(Phytochemistry)
巻:
59
号:
7
ページ:
749-758
発行年:
2002年04月
JST資料番号:
D0116B
ISSN:
0031-9422
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)