文献
J-GLOBAL ID:200902134028722158
整理番号:98A0988996
東南アジアの伝統的発酵食肉製品ネムチュアの特徴
Characterization of Traditional Fermented Food (Sour-Meat) in South-East Asia.
著者 (5件):
吉村美香
(大妻女大)
,
長野宏子
(岐阜大)
,
辻福美
(岐阜大)
,
TO K A
(Hanoi Univ. Technol., Hanoi, VNM)
,
大森正司
(大妻女大)
資料名:
日本食品科学工学会誌
(Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology)
巻:
45
号:
10
ページ:
603-610
発行年:
1998年10月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
1341-027X
CODEN:
NSKKEF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)