文献
J-GLOBAL ID:200902134245494007
整理番号:02A0235316
可食性海産褐藻(Fucus vesiculosus)由来の硫酸化多糖類の潜在的抗酸化容量
Potential Antioxidant Capacity of Sulfated Polysaccharides from the Edible Marine Brown Seaweed Fucus vesiculosus.
著者 (3件):
RUPEREZ P
(Consejo Superior de Investigaciones Cientificas(CSIC), Madrid, ESP)
,
AHRAZEM O
(Consejo Superior de Investigaciones Cientificas(CSIC), Madrid, ESP)
,
LEAL J A
(Consejo Superior de Investigaciones Cientificas(CSIC), Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
4
ページ:
840-845
発行年:
2002年02月13日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)