文献
J-GLOBAL ID:200902134391439336
整理番号:00A0706497
食品副産物の乳酸発酵のためのLactobacillus amylovorus菌株の比較と特性化
Comparison and characterization of Lactobacillus amylovorus strains for lactic acid fermentation of food by-products.
著者 (5件):
ODA Y
(Fukuyama Univ., Hiroshima, JPN)
,
ITO M
(Fukuyama Univ., Hiroshima, JPN)
,
KIKUTA Y
(Fukuyama Univ., Hiroshima, JPN)
,
PARK B S
(Chung Ang Univ., Kyungi-Do, KOR)
,
TONOMURA K
(Fukuyama Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
17
号:
3
ページ:
341-347
発行年:
2000年06月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)