文献
J-GLOBAL ID:200902134477660892
整理番号:97A0317887
炭水化物とLactobacillus pluntarumの脱水不活性 水分分布と水分活性の役割
Carbohydrates and the Dehydration Inactivation of Lactobacillus plantarum: The Role of Moisture Distribution and Water Activity.
著者 (4件):
LINDERS L J M
(Wageningen Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
DE JONG G I W
(Wageningen Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
MEERDINK G
(Wageningen Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
VAN’T RIET K
(Wageningen Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
31
号:
2
ページ:
237-250
発行年:
1997年02月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)