文献
J-GLOBAL ID:200902136739180563
整理番号:00A0213314
アゾレス諸島の緑茶多価フェノールの比較研究と部分的特性化
Comparative Study and Partial Characterization of Azorean Green Tea Polyphenols.
著者 (3件):
BAPTISTA J A B
(Univ. Acores, Acores, PRT)
,
DA P TAVARES J F
(Univ. Acores, Acores, PRT)
,
CARVALHO R C B
(Centro de Sa<span style=text-decoration:overline> ́u</span>de-Direcca~o Regional de Sa<span style=text-decoration:overline> ́u</span>de de Ponta Delgada, Acores, PRT)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
12
号:
4
ページ:
273-287
発行年:
1999年12月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)