文献
J-GLOBAL ID:200902136922340146
整理番号:99A0555429
加熱による生醤油中のおり生成促進因子の精製と同定
Purification and Identification of the Promoter of Sediment Formation from Raw Soy Sauce by Heating.
著者 (5件):
TOMITA M
(Hirosaki Univ., Aomori, JPN)
,
MOTOMURA Y
(Hirosaki Univ., Aomori, JPN)
,
KITAHARA H
(Hirosaki Univ., Aomori, JPN)
,
YOSHIKI Y
(Tohoku Univ., Miyagi, JPN)
,
OKUBO K
(Tohoku Univ., Miyagi, JPN)
資料名:
Journal of Fermentation and Bioengineering
(Journal of Fermentation and Bioengineering)
巻:
86
号:
4
ページ:
373-378
発行年:
1998年10月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0922-338X
CODEN:
JFBIEX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)