文献
J-GLOBAL ID:200902138949642090
整理番号:96A0740021
長時間加熱アワビの呈味およびテクスチャ
Taste and Texture of Abalone Meat after Extended Cooking.
著者 (5件):
HATAE K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
NAKAI H
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
TANAKA C
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
SHIMADA A
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
WATABE S
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
62
号:
4
ページ:
643-647
発行年:
1996年08月
JST資料番号:
L2029A
ISSN:
0919-9268
CODEN:
FSCIEH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)