文献
J-GLOBAL ID:200902139395061089
整理番号:97A0793458
薬用食品類 VII 食品つま「トンブリ」,日本産Kichia scoparia(L.)SCHARAD.の果実,由来のグルコース及びアルコール吸収阻害作用を持つサポニン成分 スコパリアノシドA,B,及びC
Medicinal Foodstuffs. VII. On the Saponin Constituents with Glucose and Alcohol Absorption-Inhibitory Activity from a Food Garnish “Tonburi”, the Fruit of Japanese Kochia scoparia (L.) SCHRAD.: Structures of Scoparianosides A, B, and C.
著者 (9件):
YOSHIKAWA M
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
SHIMADA H
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
MORIKAWA T
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
YOSHIZUMI S
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUMURA N
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
MURAKAMI T
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUDA H
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
HORI K
(Akita Res. Inst. Food and Brewing, Akita, JPN)
,
YAMAHARA J
(Res. Inst. Production Dev., Kyoto, JPN)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
45
号:
8
ページ:
1300-1305
発行年:
1997年08月
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)