文献
J-GLOBAL ID:200902139665469298
整理番号:02A0165498
クラリスロマイシンドライシロップの苦味の評価方法
Method of Evaluation of the Bitterness of Clarithromycin Dry Syrup.
著者 (4件):
YAJIMA T
(Taisho Pharmaceutical Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
FUKUSHIMA Y
(Taisho Pharmaceutical Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
ITAI S
(Taisho Pharmaceutical Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
KAWASHIMA Y
(Gifu Pharmaceutical Univ., Gifu, JPN)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
50
号:
2
ページ:
147-152
発行年:
2002年02月01日
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)