文献
J-GLOBAL ID:200902140165610286
整理番号:99A0514848
耐塩性酵母による味噌特有香気成分HEMF[2(or 5)-Ethyl-5(or 2)-methyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone]の生成に対する培地成分の影響
Effect of Media Constituents on the Formation by Halophilic Yeast of the 2(or 5)-Ethyl-5(or 2)-methyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone Aroma Component Specific to Miso.
著者 (2件):
SUGAWARA E
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
,
SAKURAI Y
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
63
号:
4
ページ:
749-752
発行年:
1999年04月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)