文献
J-GLOBAL ID:200902140198389119
整理番号:98A0602461
穀粒の成熟中における通常種及び低アミロペクチン種トウモロコシの澱粉分枝酵素活性の相違点の特性化
Characterization of the Difference of Starch Branching Enzyme Activities in Normal and Low-Amylopectin Maize during Kernel Development.
著者 (4件):
SIDEBOTTOM C
(Unilever Res., Bedford, GBR)
,
KIRKLAND M
(Unilever Res., Bedford, GBR)
,
STRONGITHARM B
(Unilever Res., Bedford, GBR)
,
JEFFCOAT R
(National Starch and Chemical Co., New Jersey, USA)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
27
号:
3
ページ:
279-287
発行年:
1998年05月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)