文献
J-GLOBAL ID:200902140284090207
整理番号:01A0974725
ボールミルによる非晶質澱粉の水分収着と構造緩和
Water Sorption for Amorphous Starch and Structural Relaxation by Ball Milling.
著者 (5件):
KIM Y J
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
SUZUKI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
MATSUI Y
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
PRADISTSUWANNA C
(Chulalongkorn Univ., Bangkok, THA)
,
TAKAI R
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
日本食品工学会誌
(Japan Journal of Food Engineering)
巻:
2
号:
3
ページ:
121-126
発行年:
2001年09月15日
JST資料番号:
L4409A
ISSN:
1345-7942
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)