文献
J-GLOBAL ID:200902140878050264
整理番号:01A0704145
化学処理と消化物の抗原性低下によるウシ血清アルブミンの消化性の改良
Improvement of Digestibility of Bovine Serum Albumin by Chemical Treatment and Reduction in the Antigenicity of the Digests.
著者 (4件):
MIYAGUCHI Y
(Ibaraki Univ., Ibaraki, JPN)
,
GOTOH Y
(Ibaraki Univ., Ibaraki, JPN)
,
ADACHI Y
(Ibaraki Univ., Ibaraki, JPN)
,
TSUTSUMI M
(Ibaraki Univ., Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
7
号:
2
ページ:
149-153
発行年:
2001年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)