文献
J-GLOBAL ID:200902141523389194
整理番号:99A0096973
キクラゲの非揮発性呈味成分
Nonvolatile Taste Components of Ear Mushrooms.
著者 (4件):
MAU J-L
(National Chung-Hsing Univ., Taichung, TWN)
,
WU K-T
(Taiwan Agricultural Res. Inst., Taichung, TWN)
,
WU Y-H
(National Chung-Hsing Univ., Taichung, TWN)
,
LIN Y-P
(National Chung-Hsing Univ., Taichung, TWN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
11
ページ:
4583-4586
発行年:
1998年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)