文献
J-GLOBAL ID:200902141566415458
整理番号:02A0678433
低温貯蔵中におけるジャガイモ(Solanum tuberosum)塊茎の組成パラメータの変化とそれらのチップ加工品質との関係
Changes in Compositional Parameters of Tubers of Potato(Solanum tuberosum) during Low-Temperature Storage and Their Relationship to Chip Processing Quality.
著者 (4件):
BLENKINSOP R W
(Univ. Guelph, Ontraio, CAN)
,
COPP L J
(Univ. Guelph, Ontraio, CAN)
,
YADA R Y
(Univ. Guelph, Ontraio, CAN)
,
MARANGONI A G
(Univ. Guelph, Ontraio, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
16
ページ:
4545-4553
発行年:
2002年07月31日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)