文献
J-GLOBAL ID:200902141896077800
整理番号:96A0353569
保存中におけるシイタケ子実体菌しゅう部の褐変とチロシナーゼ活性
Relationships between Tyrosinase Activity and Gill Browning during Preservation of Lentinus edodes Fruit-bodies.
著者 (6件):
KANDA K
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
SATO T
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
SUZUKI K
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
ISHII S
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
ENEI H
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
EJIRI S
(Iwate Univ., Iwate, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
60
号:
3
ページ:
479-480
発行年:
1996年03月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)