文献
J-GLOBAL ID:200902142798734270
整理番号:99A0665651
気-液クロマトグラフィー-質量分析によるD-フルクトース,D-グルコース及びしょ糖カラメル中の単糖類と二糖類の定性的及び定量的評価 カラメル保証のトレーサとしてのジ-D-フルクトース二無水物類
Qualitative and quantitative evaluation of mono- and disaccharides in D-fructose, D-glucose and sucrose caramels by gas-liquid chromatography-mass spectrometry Di-D-fructose dianhydrides as tracers of caramel authenticity.
著者 (5件):
RATSIMBA V
(Nigay S.A., Feurs, FRA)
,
FERN<span style=text-decoration:overline> ́A</span>NDEZ J M G
(Univ. Sevilla, Sevilla, ESP)
,
DEFAYE J
(Univ. Joseph Fourier-Grenoble, Meylan, FRA)
,
NIGAY H
(Nigay S.A., Feurs, FRA)
,
VOILLEY A
(Univ. Bourgogne, Dijon, FRA)
資料名:
Journal of Chromatography A
(Journal of Chromatography A)
巻:
844
号:
1/2
ページ:
283-293
発行年:
1999年06月04日
JST資料番号:
C0278B
ISSN:
0021-9673
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)