文献
J-GLOBAL ID:200902143045525713
整理番号:02A0022589
甘味品種トウガラシCH-19Sweetの体熱産生こう進効果
CH-19 Sweet, a Non-Pungent Cultivar of Red Pepper, Increased Body Temperature and Oxygen Consumption in Humans.
著者 (6件):
OHNUKI K
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
NIWA S
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MAEDA S
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
INOUE N
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
YAZAWA S
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
FUSHIKI T
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
65
号:
9
ページ:
2033-2036
発行年:
2001年09月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)